Het Innovatiehuis

De fysieke ruimte die helpt verschil te maken!

Naast het organiseren van Dé Managementconferentie en Onderwijsvernieuwing en ICT conferentie faciliteert en organiseert het Consortium voor Innovatie diverse activiteiten in en vanuit het innovatiehuis. Het bij elkaar brengen van mensen vanuit diverse onderdelen van de organisatie, het ‘koppelen’ van mensen uit verschillende werkvelden en het zorgen dat mensen van binnen de organisatie in contact gebracht worden met mensen van buiten. Dit kunnen klanten en stakeholders zijn, maar ook deskundigen en prikkelende sprekers vanuit zeer diverse terreinen. Gericht op de mens als belangrijkste bron, waarbij ruimte in de brede zin centraal staat: je biedt fysieke, virtuele en ook mentale ruimte aan waarin mensen met elkaar kennis en concepten kunnen creëren  delen en benutten. Denken en doen wordt gecombineerd in een aanpak Waarin het bereiken van concrete resultaten het uitgangspunt is.

Het lnnovatiehuis is dé ontmoetingsruimte voor en van de MBO sector. Het kwaliteitsnetwerk en de beroepsvereniging van docenten (BVMBO) en die van bestuurders (VKBBO) zijn er thuis. Naast geplande bijeenkomsten kunnen mensen die Werkzaam zijn in het MBO onverwachts binnenlopen en er tijd doorbrengen. Door de dynamische, praktische ruimtes is het lnnovatiehuis een solide basis voor bijvoorbeeld; teamdagen, 2-daagsebiieenkomsten, basiskampen van expedities, intervisiegroepen en ontwerpsessies.

Kom gerust eens binnenlopen (elke maandag tot en met donderdag 09.00 - 17.00 uur); of bel als je op een ander tijdstip wilt.

Het Innovatiehuis, Koningsweg 38, 5211 BL ‘s-Hertogenbosch.
Consortium voor lnnovatie 073 7200932